wijhe92 keihard onderuit bij hekkensluiter

Wijhe’92 heeft zichzelf zondagmiddag veel te kort gedaan. Op bezoek bij hekkensluiter KOSC verloor de ploeg met maar liefst 6-1. Doordat de concurrentie niet won blijft Wijhe nog wel tiende in de Tweede Klasse J.

Voor rust deed Wijhe zeker niet onder voor KOSC. De ploeg legde een aantal prima aanvallen op de mat, maar verzuimde doelpunten te maken. Aan de andere kant was het wel raak. Ruben Baanstra kopte raak uit een hoekschop en Willian Witten was met een afstandsschot trefzeker. Wijhe-trainer Peter Jansen: “Na de 2-0 hadden we minimaal drie doelpunten moeten maken, maar de afronding was niet goed.”

In de tweede helft nam KOSC afstand. Coen Vennegoor was de tweede speler die uit een corner kon scoren en Jorrit Weierink profiteerde van een fout in de Wijhe-defensie. Zo stond het na een uur spelen 4-0 en was de wedstrijd beslist. Even later redde Paco Platenkamp nog wel de eer met een fraaie kopbal.

Toch kwam er geen dragelijke score voor Wijhe’92. Scheidsrechter Mulder kende in de slotfase namelijk nog twee strafschoppen toe aan KOSC. Bij één daarvan protesteerde Eddy Wichems zo hevig dat hij twee gele kaarten kreeg. Beide penalty’s werden overigens benut door Harm Bossink, die de eindstand bepaalde op 6-1.

Jansen: “De tweede strafschop was terecht, maar bij de eerste kreeg Wichems de bal gewoon op zijn borst. Op appèl van KOSC legde hij hem op de stip.” Volgende week zal het al niet makkelijker worden voor Wijhe’92, dan komt koploper Tubantia namelijk op bezoek.

Stand onderin 2J:

8. SDC 10 – 12

9. Suryoye 10 – 10

10. Wijhe 10 – 9

11. Overwetering 10 – 8

12. PH 10 – 8

13. KOSC 10 – 8

14. Lemelerveld 10 – 6

Aan het einde van het seizoen spelen de nummers 11 en 12 nacompetitie. De nummers 13 en 14 degraderen rechtstreeks.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.