wesepe zegeviert tegen wilp

SC Wesepe heeft vanmiddag Wilp zonder punten naar huis gestuurd. De Wesepenaren kwamen na 90 minuten als winnaar uit de bus. (2-0)

Al na 5 minuten bracht Ronald Wichems SC Wesepe op een 1-0 voorsprong. Met deze stand gingen beide teams na 45 minuten de kleedkamers in. In de 70e minuut wist Robert Kemper Wilp de genadeklap te geven en bracht de stand op een ‘veilige’ 2-0.

De twee clubs wisselen door de winstpartij van Wesepe met elkaar van plaats. Wesepe neemt de 7e plaats van Wilp over, en Wilp is de nieuwe nummer 10 van de 5e Klasse H. Volgende week word er gevoetbald om de beker en is er geen competitievoetbal. Op 23 november gaat de competitie weer van start en zal Wesepe aantreden tegen Emst. Voor Wilp staat de wedstrijd tegen koploper Lettele gepland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.