wereldgoal beumer bij klinkende zege heino

Heino heeft zondagmiddag met 3-0 gewonnen van De Zweef. De promovendus krijgt hierdoor weer aansluiting bij de subtop van de Eerste Klasse E. Hoogtepunt van de middag was de laatste treffer. Remco Beumer zorgde met een fantastische stift voor de 3-0.

Al voor rust stond Heino op een riante 2-0 voorsprong, door treffers van Jesper Schokker en Hidde Smeenk. De beslissing viel in de 70e minuut. Remco Beumer nam de bal aan met zijn rug naar het doel, draaide kort weg bij zijn tegenstander en verschalkte doelman Paul Damman met een prachtig stiftje.

In de slotfase keerde het geloof bij De Zweef wellicht nog wat terug, want Heino kwam met tien man te staan. Toch zorgde de tweede gele kaart van Jorik Hollewand niet meer voor problemen bij de thuisploeg. De drie punten bleven in Heino, waardoor de ploeg stijgt naar de zesde plek.

Volgende week gaat Heino op bezoek bij hekkensluiter Luctor et Emergo. Die ploeg pakte zondagmiddag pas het eerste punt van de competitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.