weer volle bak bij vechtdal breed

De meeste mensen zien het liever vandaag aangelegd dan morgen”, aldus Bert Zandman.

Het blijkt dat veel inwoners van het buitengebied zelf dagelijks ervaren wat de gevolgen zijn van traag internet en het televisie kijken via de schotel. Maar tevens zijn mensen zich slecht bewust van de prijs die zij hier maandelijks voor betalen. “De totaalprijs van een abonnement voor TV via de schotel, de vaste telefoon en de internetaansluiting met een snelheid van ongeveer 3MB download kost maandelijks al snel 70 a 80 euro. Als je dat naast de prijzen van glasvezel zet dan zijn de maandbedragen vergelijkbaar of zelfs lager” rekent Mario den Hoedt. “Maar dan krijg je meer snelheid op internet en kun je ook tijdens de regen gewoon de voetbalwedstrijd bekijken of van de film genieten!”

Donderdag 6 november is er een informatieavond over bedrijfsaansluitingen voor alle ondernemers in het buitengebied van Ommen. Deze wordt gehouden bij Vrijetijdspark Beerze Bulten in Beerze.

Programma

19.30 uur Inloop met koffie

20.00 uur Glasvezel tot in de meterkast, inleiding stichting Vechtdal Breed

21.45 uur Sluiting

De meest gestelde vragen tijdens de informatieavonden komen op de website staging2.vechtdalbreed.nl/FAQ De stichting hoopt dat de inwoners van het buitengebied van Ommen zo een duidelijk beeld krijgen van de plannen. Wie toch nog vragen heeft kan deze stellen via info@vechtdalbreed.nl of via het contactformulier op staging2.vechtdalbreed.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.