weer drukke info avond vechtdal breed

In Witharen zat het bestuur van de stichting met een heel herkenbaar probleem. In de zaal was geen internet beschikbaar. De presentatie moest dus mee op een USB-stick, net als de film die getoond werd.

Ook in Witharen en Vinkenbuurt kennen mensen de problemen van het trage internet. Lange wachttijden voor het verzenden van berichten of foto’s via internet, filmpjes van internet die haperend beeld opleveren tijdens het afspelen, etc. Ook hier hoorden we val velen de zucht van herkenning van een schotel die stopt met TV-beeld geven als het regent.

De inwoners van het noordelijke deel van de gemeente Ommen hadden veel vragen voor het bestuur van de stichting. Tijdens de avond werden de ambassadeurs voor Witharen, Vinkenbuurt en Varsen voorgesteld aan het publiek. Respectievelijk zijn dit Gea Willems, Herman Jutten en Ad Lagas. Zij zijn voor de bewoners eerste aanspreekpunt voor vragen en kunnen hulp bieden bij het inschrijven.

Wie vandaag niet aanwezig kon zijn heeft nog de mogelijkheid om naar een van de overige informatieavonden te gaan. Voor bedrijven is er een speciale avond op 6 november.

Maandag 3 november Lemele, Vilsteren, Giethmen, Zeese, Eerde, Besthmen,

Nieuwebrug en Dalmsholte

Zaal Dijk te Lemele , Korteveldsweg 3, 8148 RD Lemele

Woensdag 5 november Stegeren, Junne, Arriën en Ommerkanaal

Hongerige Wolf, Coevorderweg 27b, 7737PE Stegeren

Donderdag 6 november Bedrijfsaansluitingen voor LTO en OVO leden in buitengebied

Vrijetijdspark Beerze Bulten, Kampweg 1, 7736PK Beerze

Programma op alle avonden:

19.30 uur Inloop met koffie

20.00 uur Glasvezel tot in de meterkast, inleiding stichting Vechtdal Breed

21.00 uur November “Sluut An maand” (Ambassadeurs van de Plaatselijk Belangen)

21.45 uur Sluiting

De meest gestelde vragen tijdens de informatieavond komen op de website staging2.vechtdalbreed.nl/FAQ . De stichting hoopt dat de inwoners van het buitengebied van Ommen zo een duidelijk beeld krijgen van de plannen. Wie toch nog vragen heeft kan deze stellen via info@vechtdalbreed.nl of via het contactformulier op staging2.vechtdalbreed.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.