weer dikke cheque voor hospice

Stichting de Cirkel, de grote kracht achter het nieuw te bouwen hospice in Raalte, heeft er zaterdag weer een dikke cheque bijgekregen. Er werd een papier van maar liefst 17.500 euro overhandigd. Dit keer door de stichting ‘Groot Verzet Tegen Kanker’.

Alle deelnemers van team Salland Samen Sterker uit Raalte hebben dit flinke bedrag bij elkaar verzameld door donaties te verzamelen voordat ze de Mont Ventoux in Frankrijk bestegen.

Afgelopen vrijdag ging symbolisch de eerste schop in de grond op de nieuwbouwlocatie van de hospice, aan de Monumentstraat in Raalte. De verwachting is dat de nieuwe hospice zijn eerste gasten in mei kan ontvangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.