weer deelnamerecord haarlerbergloop

Een mooie loop, “de mooiste uit het Sallandscrosscircuit” aldus de organisatie, maar dat konden ze vorige week en den komende negen weken ook zeggen, want alle crosses zijn mooi. Maar deze was ook zeker mooi. Van meet af aan klimmend de Haarlerberg op en dan halverwege vooral dalen naar dorpshuis Cultura waar start en finish. “Nog een kilometer alleen maar dalen”, riep publiek langs de kant, “dus zet ‘m op”, wat veel lopers inderdaad aanzette tot een eindspurt, om er 200 meter verder achter te komen dat dáár de laatste kilometer pas begon en 400 meter verder toch nog een bultje tegenkomend. Hardlopers malen daar niet om, want het is hen toch te doen om even flink moe te worden.

Uitslagen volgen in de loop van de dag op de site van sallandscrossloop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.