wagenmans stelt de zoonstraat voor

Wagenmans kan niet anders dan concluderen dat Zoon waargemaakt heeft wat hij beloofde. “Als het moet met harde hand, maar als het kan wat milder en een stapje terug doend. En vooral ook met een hoop humor. Hard werkend ook, altijd als eerste op het gemeentehuis, en in al die jaren dat ik locoburgemeester ben, heb ik maar een paar keer een bezoek gebracht aan bijvoorbeeld een zestig jarig huwelijk. Piet was er gewoon altijd.”

Wagenmans haalt naast de wandelvierdaagse en de ladies ride, ook Stöppelhaene en Ribs en Blues aan. Zoon wordt wel verweten dat hij voorkeur heeft voor die eerste twee feesten, veel meer affiniteit dan met die laatste twee. Wagenmans: “daar heb je wel eens impopulaire maatregelen voor moeten nemen”, waarmee Wagenmans op ondermeer geluidsoverlast duidt, “maar ook daar zijn we iedere keer met goed overleg uitgekomen.”

Wagenmans tot slot: “Misschien wordt er ooit nog wel een straat naar je vernoemd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.