vitessenaar room in het doel tegen eagles

Room speelde een half seizoen op huurbasis voor Go Ahead Eagles, alvorens Vitesse hem terughaalde naar Arnhem. De reden daarvoor was ook een blessure, bij toenmalig reservedoelman Marko Meerits.

In het duel tegen AZ, van afgelopen weekend, stond Velthuizen ook al langs de kant. Met Room in het doel verloren de Arnhemmers met 1-0 in Alkmaar van AZ. Velthuizen is tot de winterstop uit de roulatie. Hij ondergaat een operatie om er voor te zorgen dat de oorzaak van de ontsteking aan zijn grote teen van zijn rechtervoet wordt weggenomen. Vitesse maakte dat bekend via de officiële website van de club.

Room maakte in het doel van Eagles destijds een uitstekende indruk. Go Ahead Eagles baalde dan ook dat hij terug werd gehaald door zijn club Vitesse. In Arnhem zit de keeper bijna altijd op de bank, omdat Velthuizen de voorkeur krijgt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.