vilsteren en nieuw heeten in evenwicht

Vilsteren heeft vanmiddag op eigen veld gelijk gespeeld tegen Nieuw Heeten. De wedstrijd eindigde in 1-1.

De wedstrijd tussen beide teams kwam pas vlak voor rust op gang. Nieuw Heeten-speler Marvin in ’t Veld kreeg op slag van rust een rode kaart en de scheidsrechter kende een strafschop toe. Vilsteren wist goed om te gaan met deze mogelijkheid en schoot vanaf elf meter de openingstreffer binnen.

Na rust moest Nieuw Heeten met 10 man de schade repareren. Koen ten Have was na een uur spelen de gevierde man aan de kant van Nieuw Heeten. Hij zorgde voor een gelijke stand op het scorebord in Vilsteren. Toch kreeg Nieuw Heeten een klap te verwerken nadat Kevin te Wierik in de 81e minuut zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Nieuw Heeten kon het gelijke spel met 9 man verdedigen tot het eind maar komt toch gehavend uit de strijd.

Vilsteren blijft ondanks het puntje van vanmiddag op de 12e plaats staan. Nieuw Heeten staat op een 10e plaats in de 5e Klasse A.Volgende week krijgt Nieuw Heeten hekkensluiter Manderveen op bezoek. Vilsteren gaat in Luttenberg op bezoek bij SDOL.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.