verras je gasten met de feestdagen

In november en december geeft ‘De kok van het Aardehuis’ vier unieke Kookworkshops in het Atelier Deventer en in het Aardehuis in Olst. Kok en kunstenares Edith Kostelijk trekt voor een select gezelschap haar verbazende trucendoos open. Van vegetarisch of lactosevrij, servies en tafelopmaak tot ingetogen proeverij of smaakexplosie, Kostelijk serveert. Stop deze ingrediënten in je eigen Kerst-of Feestdiner en er blijft geen gast onberoerd.

Edith Kostelijk kookt al ruim twintig jaar op de meest uiteenlopende locaties met alles dat voorhanden is. Daarbij komt haar academische achtergrond tot uiting in kunstzinnige couverts in een eigenzinnige entourage. De workshops vinden plaats in Deventer (direct naast C.S. en met gratis parkeergelegenheid) en in het Aardehuis in Olst.

Opgeven voor de kookworkshop van maandag 17 en 24 november en woensdag 10 en 17 december kan bij De Tafel van Kostelijk. Tijdens de avond wordt er natuurlijk ook heerlijk gedineerd.

Voor groepen vanaf 6 personen is het ook mogelijk om een workshop op een andere dag te volgen en te dineren. Voor meer informatie kun je terecht bij edith.kostelijk@aardehuis.nl/0649030026.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.