vernieuwde speelplaats korenbloem geopend

De vernieuwde speelplaats van KBS De Korenbloem in Raalte is vrijdagmorgen officieel geopend. Eén van de jongste leerlingen, Anouk ter Haar, en de oudste leerling, Meandre Holtkamp, deden dit officieel door samen over de Supernova te lopen.

De Supernova is één van de vier nieuwe speeltoestellen die de speelplaats van de Korenbloem erg aantrekkelijk maken. Ook is er de Tuin, de Slide Tower en de Block geplaatst. Naast de school zelf, de ouderraad en de overblijfcommissie hebben een viertal fondsen bijgedragen aan deze upgrade. Dat zijn het Montignyfonds, de Rabobank, het VSB-fonds en de NSGK.

Alle kinderen mochten vrijdagmorgen een extra half uurtje buiten spelen om zodoende de nieuwe toestellen goed te leren kennen. In januari worden nog twee spectaculaire speeltoestellen geplaatst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.