veertienhonderd bezoekers winterfair olst

De Culturele Winterfair in Olst heeft zaterdag ruim 1400 bezoekers getrokken. Het was een drukte van belang in het Holstohus. Bezoekers werd verwelkomd door de vrolijke muziek van het draaiorgel Anton Pieck.

Eenmaal binnen konden de bezoekers de ruim vijftig kleurige kramen op alle drie verdiepingen bekijken. Hierbij viel de grote diversiteit van het aanbod op: van kleurig gebreide truien en sierlijke beelden tot houten kerstbomen en prachtige eigen gemaakte sieraden. Ook waren er heerlijke lekkernijen te verkrijgen, waarbij de geur van de vers gebakken kniepertjes niemand ontgaan is.

De theaterzaal was steeds goed gevuld met publiek. Er werd een gevarieerd programma gepresenteerd op het gebied van muziek, zang en dans. Ook aan de jongere bezoekers was gedacht. Zij konden lekker knutselen en zich laten schminken. Natuurlijk ontbrak de warme chocolademelk en erwtensoep niet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.