van polen langer bij zwolle

Bram van Polen heeft zaterdag zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis met PEC Zwolle. De aanvoerder staat zodoende tot 2017 onder contract bij de Blauwvingers. Ook zit er een optie in de overeenkomst om met nog een jaar te verlengen. Van Polen maakte in het seizoen 2007/2008 zijn debuut in het betaalde voetbal namens de Zwollenaren. Tot nu toe speelde hij 193 competitiewedstrijden voor de club.

Bram van Polen: “Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen en dat er nu duidelijkheid is over mijn toekomst. Het is mooi om nog langer voor PEC Zwolle te mogen uitkomen. Deze club voelt na al die jaren toch als mijn thuis. Door de groei van de club in de afgelopen jaren, zie ik nog volop mogelijkheden om mij hier als voetballer door te ontwikkelen.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp is te spreken over de contractverlenging van de ervaren rechtsback: “Achter de schermen hebben we hard gewerkt om Van Polen ook na dit seizoen in Zwolle te houden. Het doet mij deugd dat het uiteindelijk gelukt is hem langer aan de club te verbinden. Van Polen is als aanvoerder één van de gezichten die PEC Zwolle maakt tot de club die het nu is.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.