van der horn erelid vv heino

Tijdens de vergadering stemden de leden in met het nieuwe beleidsplan voor de periode 2014 – 2019. Voetbalvereniging Heino staat, gelijk aan andere sportverenigingen, voor een enorme klus. Wetend dat de inkomsten teruglopen, subsidies vervallen en de kosten toenemen, wordt er nog meer gevraagd van de leden om de vereniging draaiende te houden.

De vraag is niet direct financieel van aard, want vv Heino wil toegankelijk blijven voor iedereen, maar gevraagd wordt om meer inzet om grote klussen te klaren. Zoals bijvoorbeeld een flinke opknapbeurt van het clubhuis, maar ook de activiteiten vanuit de commissies. Het nieuwe beleidsplan betreft geen koerswijziging, de visie blijft eender en de ambitie evenzo groot.

Niet alleen op sportief gebied, maar ook in het op orde houden van de accommodatie, de jeugd een veilig en plezierig sportklimaat te bieden, een bloeiend verenigingsleven te behouden, meer ondernemers te betrekken en vv Heino te profileren als een echte dorpsclub.

Naast de jaarlijks terugkerende punten zoals jaarverslag en jaarrekening waren er ook bestuurswisselingen. Joey Lute, penningmeester, Arjen Stegeman, voorzitter evenementencommissie en Wilco Lindeboom, voorzitter accommodatiecommissie namen afscheid. Voorzitter Peter Vervloet bedankte de bestuursleden voor hun inzet en sprak uit het erg prettig te vinden dat ze alle drie doorgaan in de desbetreffende commissies. Waar bestuursleden vertrekken zijn er ook weer nieuwe leden bereid gevonden om zitting te nemen in het bestuur.

Rob Kruisdijk trad aan als voorzitter voor de evenementencommissie in tijdelijke combinatie met de kantinecommissie en Rob Hoppen is benoemd tot voorzitter van de accommodatiecommissie. Herbenoemingen voor wederom een zittingstermijn van drie jaar waren er voor Jan Spijkerman, voorzitter seniorencommissie en Dirk-Jan Slotman als voorzitter van de jeugdcommissie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.