vader en dochter ohms winnen in luttenberg

Edwin en Chantal Tijs-Ohms, beiden lid van de organiserende Recreatieve Rijvereniging Luttenberg, waren afgelopen weekend succesvol tijdens de recreanten- en veteranen wedstrijden in Luttenberg.

Dochter Chantal was zaterdag tijdens de recreantenspringwedstrijden succesvol. Door foutloos en supersnel te rijden werd Chantel eerste in het overall klassement en mag zij zich beste springruiter van de dag noemen.

Zondag behaalden zowel Edwin en Chantal een eerste prijs in de klasse B-dressuur. In het overall klassement behaalde vader Edwin echter 1 puntje meer en werd hierdoor de beste dressuurruiter van de ochtend.

Andere prijswinnaars van de recreantenwedstrijden zijn, Paula Timmerman eerste prijs springen, Iris Hutterd eerste prijs dressuur, Gerry Hendriks twee keer een eerste prijs dressuur en beste recreantendressuurruiter middag, het viertal van de Recreatieve Rijvereniging Luttenberg het beste viertal van de dag.

Routiniers uit de wijde omgeving van Luttenberg trokken afgelopen zaterdag naar Luttenberg om deel te nemen aan de veteranenwedstrijd. Door deelnemers uit Duitsland kreeg deze wedstrijd een internationaal karakter.

Fanatiek en fel werd er door de veteranen gestreden. Een uitdagend parcours gebouwd door parcoursbouwer Theo Haarman moest foutloos en snel worden afgelegd om de eerste prijs in de wacht te slepen. Voor velen was de jokerhindernis, een extra element in het parcours een struikelblok.

Na een spannende strijd werd in het overall klassement klassiek Rob Schenk uit Enschede eerste. Het overall klassement progressief werd gewonnen door Jan Loskamp. Jan won een fraai houtenpaard, dat beschikbaar werd gesteld door Selekthuis Bouw. Andere prijswinnaars zijn, Paulien Brink, Ronald Otten, Harald Jergas en Jos Koerhuis.

De volledig uitslag is te vinden op de website staging2.recreatieverijverenigingluttenberg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.