Home / archiefcentraal / twintig vriendengroepen helpen de tippe

twintig vriendengroepen helpen de tippe

Vrienden van De Tippe maakt zich sinds 2012 sterk voor het in stand houden van zwembad De Tippe. De Vrienden van doen dit door het organiseren van sport- en spel gerelateerde evenementen zoals de mini-triatlon, Wipe Out, discozwemmen, ballonvaarten en het baas & hond zwemmen.

Vrienden van De Tippe wil zich voor het volgende zwemseizoen ook meer richten op vrijwillige inzet in de avonduren. De avondshifts van 18.00 tot 20.30 uur blijken lastig te bezetten door de huidige vrijwilligers. Juist voor die shifts werd de hulp van vriendengroepen in geroepen.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.