ttv olst in het nieuw gestoken

Tafeltennisvereniging Olst is compleet in het nieuw gestoken met nieuwe shirts voor alle leden.

Afgelopen donderdagavond kreeg de voorzitter van TTV Olst de shirts uitgereikt. Lid Uwe van der Beek , die mede-eigenaar is van UwBoeking.com en Uwvakantie.com heeft samen met Appvandezaak.nl (onderdeel van Dyteq.com) de shirts gesponsord. Een mijlpaal voor de vereniging die inmiddels 40 jaar bestaat.

Voorzitter Jorgen Hattink: ‘’Fantastisch dat we na de huidige verwassen shirts met een logo dat niet meer te zien is, deze mooie en professionele shirts mogen ontvangen. Er zijn nog steeds 5 competitieteams die TTV Olst vertegenwoordigen in de regio oost en hiermee kunnen we ons zeker weer laten zien!’’

Een kijkje nemen bij TTV Olst? Dinsdag- en donderdagavond zijn de trainings- en competitieavonden. Iedereen is dan van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.