tricklebolt strijdt voor plek op noorderslag

De band Tricklebolt uit Lemele is in de race voor een plek op Eurosonic/Noorderslag Festival in Groningen. Op zaterdag 27 december organiseert Poppunt Overijssel voor de tweede maal het showcasefestival ‘de IJssel Stroomt Over’ in poppodium NAXT in Almelo. Voor het festival zijn negen talentvolle acts uit Overijssel geselecteerd, waarvan drie acts een plek krijgen op Noorderslag.

Naast Tricklebolt, winnaar van De Wraak van Salland en Kunstbende Overijssel, doen ook Texas Radio (winnaar Popprijs Overijssel 2014), Radio Days, Magnetic Spacemen, Distillator, Nairobi Golf Kid, Sofia Dragt, the Information en Tenfold een gooi naar een podiumplek. Alle acts zijn te kenmerken als veelbelovend Overijssels talent.

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar voor 5 euro via de deelnemende bands of de websites van NAXTstage en Poppunt Overijssel. Voor de thuisblijvers wordt er in samenwerking met JIJ&Overijssel en de Provincie Overijssel een livestream beschikbaar gesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.