tom coronel met dakar buggy naar raalte

Amando is voor het tweede jaar sponsor van het Maxxis Dakar team onder leiding van de heren Coronel (Tom en zijn tweelingbroer Tim Coronel). Beiden zijn autocoureurs pur sang.

Tom behaalde zijn grootste succes door in 1997 het Japanse Formule 3 kampioenschap te winnen, alsmede de International Masters of Formula 3. In 2009 reed Coronel samen met zijn broer Tim Coronel de Dakar-rally in Argentinië en Chili. Op 4 januari gaat de befaamde rally weer van start in Argentinië. Beide Coronels zijn dan van de partij.

Fans kunnen 29 november bij De Stadsdrogist met Tom Coronel en zijn auto op de foto en om een handtekening vragen. De Dakar Buggy is te aanschouwen en je kunt profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen op producten van het mannenverzorgingsmerk Amando. Zo krijg je bij aankoop van een Amando cadeauverpakking, een gratis, Dakar Cap ter waarde van 9.95 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.