tekenwedstrijd werkgroep mantelzorg

De werkgroep Mantelzorg Dalfsen organiseert een tekenwedstrijd voor alle kinderen van de bassischolen.

Elk jaar wordt op 10 november de dag van de mantelzorg georganiseerd. Op die dag worden op allerlei manieren mantelzorgers in het zonnetje gezet! Een keer per 4 jaar wordt er in Dalfsen op een speciale manier aandacht gegeven voor de( jonge) mantelzorgers. Er is een tekenwedstrijd georganiseerd voor kinderen van de basisscholen.

De deelnemende scholen hebben het sprookje Mantelzorg is gewoon dikke vrienden zijn ontvangen Dit sprookje is voorgelezen aan de kinderen en zij hebben nav het sprookje een tekening gemaakt. Per school zijn er 5 tekeningen gekozen. Deze tekeningen worden geëxposeerd in het gemeentehuis van Dalfsen van 5 tot en met 12 november 2014. Tijdens openingstijden kan deze expositie bezocht worden.

Vandaag heeft dhr von Martels uit de geëxposeerde tekeningen 9 prijswinnaars bekend gemaakt en hij heeft de prijzen uitgereikt. Er waren heel veel kinderen en ouders en opa’s en oma’s bij de prijsuitreiking aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.