techniek academie beklonken met toernooi

Zoals het bij een Techniek Academie hoort waren er ook prijzen was er ook een klassement voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. Kylian Brink werd hierbij derde, Tom de Wit werd tweede met veel verschillende acties en de eerste plaats was voor Stijn de Jongh die met twee panna’s achterelkaar in één actie de show steelde.

De reacties na afloop waren ook dit keer weer erg enthousiast en de meeste deelnemers hebben zich dan ook al weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in het voorjaar start. De Sc Overwetering Techniek Academie biedt een speler via een leerplan de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse manier te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de afgelopen cursussen kwamen o.a. uit Wijhe, Olst, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Opzet

Op vrijdagmiddag tussen 16.00 – 17.15 zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van Sc Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen per aangeboden. De volgende module start weer in het voorjaar. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering. Kijk op http://staging2.overwetering.nl/463/techniek-academie/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.