sv raalte trainer en speler weggestuurd

VV Hoonhorst en SV Raalte kwamen beide niet verder dan een gelijkspel. In Hoonhorst werd het 1-1.

SV Raalte begon goed aan de wedstrijd en kreeg binnen 5 minuten twee grote kansen op de openingstreffer maar zag de bal bij beide mogelijkheden niet in de goal belanden. Ondanks de goede start van de bezoekers was het VV Hoonhorst dat als eerste op het scoreformulier genoteerd kon worden. Brenden Eijkelkamp zette zijn ploeg na 7 minuten voetballen op voorsprong.

Vlak voor rust werd een ‘slaande beweging’ van Raalte-speler Nick van Tolij geconstateerd door de scheidsrechter en werd bestraft met de rode kaart. Trainer Jan Plagman heeft twijfels bij de rode kaart: ‘Hij zou iemand in z’n maag hebben geslagen. Het was een duel en zulke dingen gebeuren nou eenmaal. Volgens mij was het niet bewust en is een rode kaart wel een erg zware straf.’

Na een uur spelen kreeg SV Raalte de mogelijkheid de stand gelijk te trekken. Hoonhorst-speler Richard Beltman kreeg de bal tegen de hand in het strafschopgebied. De scheidsrechter beoordeelde dit als opzettelijk en kende een strafschop toe aan de bezoekers. Marnix van Santen schoot de bal vanaf elf meter binnen en bracht de stand op 1-1.

Tien minuten voor het einde van de wedstrijd werd SV Raalte trainer Jan Plagman door de arbiter weggestuurd. De oefenmeester zou in zijn boosheid iets hebben geroepen naar de scheidsrechter. Plagman was niet te spreken over het optreden van scheidsrechter. ‘In deze tijd wordt er gestrooid met pepernoten, maar deze scheidsrechter strooide met kaarten.’

SV Raalte stijgt een plaats omhoog in de 5e Klasse A. De Raaltenaren staan op een 8e plaats. Hoonhorst heeft niet genoeg aan het punt wat werd overgehouden aan het duel om de 3e plaats te behouden en zakt een plaats naar beneden. Volgende week zal SV Raalte thuis aantreden tegen Zenderen Vooruit. VV Hoonhorst gaat op bezoek bij koploper AVC Heracles.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.