super drukke slachtdag bij strunk

De Slachtdag in Cultuurboerderij Strunk in Raalte was afgelopen woensdag super druk. ‘‘Het is elk jaar wel lekker druk, maar zo druk als dit jaar was het nog niet eerder geweest’’, vertelt de organisatie. Burgemeester Piet Zoon opende de dag, maar zelfs daarvoor stonden er al rijen. De balkenbrij is zelfs helemaal op gegaan.

Slagerij Maurits was aanwezig om iedereen de lekkerste stukjes vlees te verkopen, je kon een lekker stukje vlees komen eten en natuurlijk werd er geslacht. Ook Ralda en het Ralda Orkest waren aanwezig om de dag met muziek en dan in natuurlijk het Raaltese Joapikstug op te leuken.

In de bijlage vind je een sfeerimpressie van de dag. Volgend jaar is er weer een Slachtdag, dus als je het gemist hebt, krijg je nog een kans. Het eerstvolgende evenement in Cultuurboerderij Strunk is 29 november. Dan is er een presentatie van klederdrachten in Landstede tijdens de open dag van de Historische Verenging. De dag erna, 30 november is er een koffieconcert met zang en muziek met Janny van der Sande en Pieter Naterop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.