Home / archiefcentraal / stoppelkaters starten met katerspektakel

stoppelkaters starten met katerspektakel

Voordat de prins gepresenteerd wordt, wordt eerst afscheid genomen van Prins Paul de eerste. Ook volgt er een act van de oud-prinsen, de strijd om de carnavalskraker staat weer op het programma en Die Tolle Leute komen een optreden verzorgen. DJ Kappa maakt het feestje af.

Dit jaar leveren zeven deelnemers (duo’s, trio’s en groepen) muzikale strijd om de eervolle titel ‘Stöppelkraker van het jaar 2014-2015’ te bemachtigen. Oude bekenden, maar ook nieuwkomers die hun carnavalslied ten gehore brengen. Het wordt een sportieve strijd, waarbij het niet alleen gaat om het lied, maar ook om de outfit en performance. Kortom, alles moet kloppen. Een vakjury maakt uit wie er met ‘De Kraker’ vandoor gaat. De winnaar(s) zien we gedurende het komende carnavalsseizoen regelmatig terug. Bezoekers van het Katerspektakel krijgen (zolang de voorraad strekt) een welkomstgeschenk, namelijk de verzamel-cd met alle carnavalsmuziek van die avond.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.