stegeman vierde in verkiezing hulp van jaar

Edith Stegeman uit Heino is vierde geworden in de landelijke verkiezing van de ‘Hulp van het Jaar’. Ze kreeg 244 stemmen. De verkiezing werd georganiseerd door de Nationale Hulpgids. Cliënten, collega’s en familie hebben hun favoriete hulp genomineerd op staging2.hulpvanhetjaar.nl.

De deelnemers waren mensen die zich inzetten voor een ander door middel van (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging. Er waren in totaal 77 genomineerden, verdeeld over alle provincies van het land.

Edith Stegeman uit Heino begeleidt mensen met een beperking op alle gebieden. Zij zorgt voor een goede coördinatie tussen betrokken instanties en zorgt zo voor korte lijnen. Dit doet zij in samenwerking met een team van zorgprofessionals.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.