Home / archiefcentraal / spectaculaire 0 0 bij rohda alcides

spectaculaire 0 0 bij rohda alcides

De uitslag 0-0 is vaak het gevolg van een weinig enerverende wedstrijd. Zondagmiddag was daar bij Rohda Raalte – Alcides echter totaal geen sprake van. De wedstrijd in de Hoofdklasse C kende vele hoogtepunten, maar de bal wilde maar niet in het doel. “Het is een wonder dat het in 0-0 eindigde”, concludeerde Rohda-trainer Martin Drent.

De oefenmeester was tevreden over het spel dat zijn ploeg liet zien: “We hebben heel goed gevoetbald, ik heb het Rohda van de eerste periode van de competitie weer gezien.” Het enige wat zijn ploeg zondagmiddag niet lukte was het maken van een doelpunt. “We kwamen veel door over de flanken, maar het ontbrak aan een goede eindpass”, aldus Drent.

Voor de thuisploeg waren Boy Boeloerditi en Coen Zwollo het dichtst bij een doelpunt. Tot drie keer toe slaagden de verdedigers van Alcides er in om de bal van de lijn te halen. In de slotfase moest Rohda-goalie Ruben Tepperik handelend optreden om te voorkomen dat de bezoekers er met de punten vandoor zouden gaan.

Drent: “Het was een fantastische wedstrijd. Het publiek heeft genoten, de arbitrage was goed en wij kunnen hier zeker mee verder.” Ondanks de lovende woorden laat Rohda wel twee punten liggen. Concurrenten Sneek en Juliana’31 wonnen wel, waardoor de ploeg zakt naar de derde plaats. Volgende week gaat Rohda op bezoek bij Be Quick 1887.

Stand bovenin Hoofdklasse C:

1. Sneek 10 – 22

2. Juliana 10 – 22

3. Rohda 10 – 20

4. MSC 10 – 19

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.