slap overwetering onderuit bij stevo

Overwetering heeft zondagmiddag met 2-0 verloren van Stevo. In Geesteren bakten beide ploegen er weinig van, maar de thuisploeg was net wat minder matig. Door deze nederlaag laat Overwetering de kans liggen om afstand te nemen van de degradatiezone van de Tweede Klasse J.

“Absoluut een terechte nederlaag”, sprak Henk van Norel, die bezig is aan zijn laatste seizoen als trainer bij Overwetering. “We hebben zeer matig gespeeld, waren niet scherp genoeg. Ook het veld was dramatisch. We konden ons eigen spel er niet op spelen.”

De trainer zag hoe zijn ploeg vlak voor rust op achterstand kwam. Een afstandsschot belandde in het doel van Overwetering, al zat er wel een luchtje van buitenspel aan. Van Norel: “Er stond nog een speler voor onze keeper, die daardoor gehinderd werd.” Scheidsrechter Herdem keurde de treffer goed en dus ging Overwetering met een achterstand de rust in.

In de tweede helft liet Overwetering iets meer zien. Bram van Bessen en Erik Evers kregen kansen op de gelijkmaker, maar zonder succes. Vijf minuten voor tijd besliste de thuisploeg het duel. Een van de vele lange ballen belandde achter de verdediging van Overwetering, waarna de spits doelman Hafkamp omspeelde en de bal in het lege doel liep.

Door deze nederlaag blijft Overwetering een van de vele ploegen in de degradatiezone van 2J. Volgende week kan de formatie uit Olst uitstekende zaken doen door te winnen van Voorwaarts Twello.

Stand 2J:

1. Tubantia 8 – 24

2. WSV 8 – 18

3. Helios 8 – 16

4. Stevo 8 – 15

5. SDC 8 – 11

6. Voorwaarts 8 – 10

7. Wijhe 8 – 9

8. Achilles 7 – 8

9. Overwetering 8 – 8

10. PH 8 – 8

11. Suryoye 8 – 7

12. Schalkhaar 8 – 7

13. KOSC 7 – 5

14. Lemelerveld 8 – 5

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.