slachtoffer ongeval overkampsweg overleden

De 69-jarige fietser, die vrijdagavond werd aangereden door een vrachtwagen op de kruising van de Overkampsweg en de Heesweg in Raalte, is zaterdagavond overleden. Direct na het ongeval bleek al dat de man ernstig gewond was geraakt door de botsing met de vrachtwagen.

Om hem zo goed mogelijk te helpen, werd de hulp van een traumahelikopter ingeschakeld. Na ongeveer een uur behandeld te zijn op de ongevalslocatie, werd hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij een dag later overleden.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijk, omdat de chauffeur van de vrachtwagen de fietser over het hoofd zag.

Omdat het slachtoffer actief clublid en scheidsrechter bij SV Mariënheem was, zijn alle zondagwedstrijden van die club afgelast.

Meer foto's