sinterklaas zondag naar heeten

Op zondagmiddag 16 november brengt Sinterklaas met al zijn Pieten een bezoek aan Heeten. Om 13.30 uur komt de Sint aan bij constructiebedrijf Elders. Hij wordt hier opgewacht door het plaatselijke fanfarekorps Sint Ceacillia en stapt de Sint in een open auto. In een grote optocht maakt Sinterklaas een rondgang door het dorp. Rond 14.00 uur zal de Sint met zijn Pieten bij de sporthal arriveren.

Voor alle kinderen start er dan een groot Sinterklaasfeest met muziek, dansen en een spannend verhaal. Na afloop is er voor alle kinderen iets lekkers. De Sint brengt samen met enkele Pieten nog een bezoek aan de bewoners van het woonzorgcentrum Stevenskamp. Bij slecht weer wordt de optocht afgelast en gaat de Sint rechtstreeks van Elders naar de sporthal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.