Home / archiefcentraal / sinterklaas vergeet marienheem niet

sinterklaas vergeet marienheem niet

Sinterklaas brengt zondagmiddag 16 november met al zijn Pieten een bezoek aan Mariënheem. Om ongeveer 15.00 uur komt Sinterklaas naar De Schalm in Mariënheem. Om 14.30 uur gaat de zaal open en is er volop muziek. Voor de kinderen start om 15.00 uur een groot Sinterklaasfeest met muziek, dansen, prijsuitreiking voor de mooiste kleurplaten en misschien gaat Sinterklaas nog een spannend verhaal voorlezen.

Halverwege de middag krijgen de kinderen ook nog een glaasje ranja. Het wordt weer een geweldige middag en rond 16.30 gaat Sinterklaas weer naar zijn tijdelijke huisje aan de Marktstraat 9 in Raalte. Voor alle kinderen is er na afloop iets lekkers.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.