sint in ouderwetse pick up door heeten

Sinterklaas en zijn pieten brachten zondagmiddag een bezoek aan Heeten. Begeleid door fanfare St. Caecilia en zijn pieten maakte hij zijn rit door het dorp. Dit jaar met een wel heel bijzonder voertuig, want de Sint zat in een grote stoel achterop een ouderwetse Volkswagen pick-up. De goedheiligman werd daarbij toegezwaaid door vele kinderen. De rondrit eindigde bij de sporthal, waar alle kinderen zich verzameld hadden en Sinterklaas zingend werd verwelkomd.

Ook dit jaar heeft de 5 Decembervereniging een logeerhuis voor Sinterklaas geregeld. Het huis is te vinden aan de Dorpsstraat, links van de supermarkt. Tekeningen, kleurplaten en kleine knutselwerkjes voor Sinterklaas kunnen worden ingeleverd bij het huis (via de brievenbus of in de grote kist naast de deur). Voor de drie leukste of origineelste werkjes is er een prijsje te verdienen. Sinterklaas zal deze zelf zal overhandigen op 5 december.

Op de site staging2.sinterklaasheeten.nl kun je deze week de datums vinden wanneer sinterklaas in het huis logeert.

Sinterklaas was blij weer in Heeten te zijn. Hij heeft via de 5 Decembervereniging Heeten laten weten enorm genoten te hebben van de middag, die mede mogelijk gemaakt werd door de Heetense Ondernemers Vereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.