Home / archiefcentraal / sint feliciteert kampioenen vv heino meiden e1

sint feliciteert kampioenen vv heino meiden e1

De voetbalsters van VV Heino Meiden E1 werden zaterdagmiddag op een wel heel bijzondere wijze gefeliciteerd met hun kersverse kampioenschap. Na het kampioensduel, dat met maar liefst 12-1 werd gewonnen, kwam namelijk niemand minder dan Sinterklaas de meiden persoonlijk feliciteren.

Het kampioenschap van de Meiden E1 van Heino betekende het eerste kampioenschap van dit seizoen voor de club. Mede door de aanmoedigingen van meer dan 200 supporters wisten de meiden zich overtuigend tot kampioen te kronen.

Na de wedstrijd was het groot feest. Een medaille werd (met de benodigde pepernoten) uitgereikt door hoofdsponsor Erwin Otten Advies/Regiobank, de meiden kregen een avondje gratis bowlen aangeboden door Oortwijn en als klap op de vuurpijl werden de speelsters op het podium uitgebreid gefeliciteerd door Sinterklaas.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.