sensation white bij wisseling sokkestoppers

De prinswisseling van carnavalsvereniging De Sökkestoppers heeft dit jaar als thema Sensation White. Op zaterdag 8 november staat de jaarlijkse Prinswisseling op het programma. Net als voorgaande jaren wordt de residentie van de Sökkestoppers opgetrokken bij Oortwijn Heino. Nieuw dit jaar is dat de jeugdprinswisseling voorafgaand aan de avond is. Het middagprogramma wordt verplaatst naar 18.30 uur en aansluitend vindt de prinswisseling van de Raad van elf plaats. De aftrap wordt om 20.30 uur gegeven.

Voorafgaand aan de prinswisseling organiseert de Sökkestoppers om 17.30 uur een heus stamppotbuffet voor de vereniging en voor de wagenbouw- en loopgroepen. Een mooie kick-off voor een nieuw carnavalsjaar. Wat is er nu mooier om samen met alle Heinose carnavalisten te brainstormen over wie de nieuwe prins wordt? De kosten voor het buffet zijn vijf euro per persoon. De carnavalsgroepen worden hiervoor ook individueel benaderd. Opgeven kan via martijn@n35.nl

Vanaf 18.30 uur gaat de zaal open en zijn alle kinderen van Heino van harte welkom om de Jeugdprinswisseling bij te wonen. Het wordt een reuze gezellige vooravond met een aantal spelelementen en dans. De entree is gratis en iedereen krijgt een pakje drinken en wat lekkers. Neem je familie, vriendjes en vriendinnetjes mee, want je wilt toch ook weten wie de nieuwe prins of prinses van de Gaägies wordt?

De Prinswisseling is direct ook een mooi podium voor de dansgroepen van de Sökkestoppers om hun kunsten te vertonen. Zowel de Ministars als de dansmariekes zullen het publiek laten zien welke vorderingen ze hebben gemaakt. Ook worden weer fantastische prijzen uitgereikt aan een aantal Steunsökken van de vereniging middels een spectaculair spelelement.

Alvorens de nieuwe Prins der Sökkestoppers bekend wordt gemaakt, moeten natuurlijk eerst Prins Robert en Adjudant John worden ‘afgevoerd’. Door wie dit zal gebeuren, blijft nog even geheim. Het afscheid van de huidige roerganger en zijn meesterknecht is de opmaat voor de Prinswisselingsact die dit jaar als thema Sensation White heeft meegekregen.

De dresscode van de gehele avond is white. Rond de klok van 23.00 uur zal bekend zijn welke “sensation” het komende carnavalsjaar aan het roer mag staan van de Sökkestoppers. DJ Team het Einde uit het Sprokkeldorp Lemelerveld zal het publiek in de Residentie in hogere sferen brengen.

Meer informatie over de Sökkestoppers is te vinden op staging2.sokkestoppers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.