sdol wint rommelige wedstrijd van vilsteren

SDOL heeft in klasse 5A de thuiswedstrijd tegen Vilsteren gewonnen met 3-1. Vorige week verloor SDOL nog met 3-1 van Zenderen Vooruit. Vilsteren speelde toen knap gelijk tegen Nieuw Heeten met 1-1.

In een fysieke en rommelige wedstrijd kwam SDOL op voorsprong. Het scoorde zelfs tweemaal. Vilsteren gaf zich echter niet gewonnen en wist de aansluitingstreffer te maken. Zo stond er een ruststand van twee 2-1 op het scorebord.

Na rust bleef de wedstrijd zeer rommelig. Koen Thijs van SDOL onderbrak een doorgebroken speler van Vilsteren en moest dat met een rode kaart bekopen. Er werd verwacht dat Vilsteren nu ging komen, maar SDOL begon juist beter te voetballen. In de laatste minuut was het Mark Kortstee die het laatste doelpunt maakte, 3-1. Dit was tevens de eindstand.

SDOL klimt door het punt van de negende naar de achtste plaats. Vilsteren bezet nog steeds de één na laatste positie. Volgende week speelt SDOL de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Manderveen. Vilsteren neemt het volgende week op tegen het hoog geklasseerde Mariënheem

Meer foto's