Home / archiefcentraal / schade door botsing scooter en fietsers

schade door botsing scooter en fietsers

Een scooter en een aantal fietsers zijn vrijdagochtend, tussen Heino en Raalte, met elkaar in botsing gekomen. Niemand raakte gewond, wel was er schade. De scooterrijder reed van Raalte richting Heino, de fietsers reden in omgekeerde richting.

De betrokken scooterrijder wilde onze verslaggever graag het één en ander vertellen over het ongeluk. “De politie moet een keer wat doen aan die fietsers die met z’n vijven naast elkaar fietsen. Ik riep nog ‘Pas op!’, maar ze bleven gewoon fietsen.”

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.