santarun terug in raalte

Om mee te kunnen doen moet je 10 euro betalen. Voor dat bedrag krijg je een kerstmanpak, een medaille en een consumptie. De opbrengst van de Santarun is voor “Sallandse kinderen in de knel”.

De start is op vrijdag 19 december om 19.00 uur vanaf de Grote Markt in Raalte. Vanaf 18.30 uur zorgen de medewerkers van LifestyleCentre voor een feestelijke warming up.

Tijdens de eerste keer vorig jaar liepen 300 deelnemers mee. Dankzij deze lopers en sponsorende bedrijven was de netto-opbrengst 5000 euro. Na het succes van vorig jaar wil de Rotary Club Raalte nu naar een verdubbeling van het aantal deelnemers én van de opbrengst.

Naast het goede doel is de actie ook een mooie sfeer verhogende Kerstactiviteit in het centrum van Raalte waar ook de ROV zich achter heeft geschaard en haar volle medewerking heeft verleend.

Deelnemers kunnen zich opgeven en gelijk het startnummer en Kerstmanpak ophalen vanaf 1 december in Raalte bij het Kulturhus en bij Annie Schulten. Verder in Olst bij Boek- en Kantoorhandel Korten. Ook kan je je vanaf nu aanmelden via de website (staging2.raalte.rotarySANTARUN.nl). Daar kan je met Ideal betalen. Het Kerstmanpak kan dan vanaf 1 december opgehaald worden op werkdagen tot 19 december tussen 8.00 uur en 12.00 uur bij het kantoor van SallandWonen aan de Domineeskamp in Raalte.

Uiteraard kan je je ook nog tot vlak voor de start opgeven op de Grote Markt bij de stand van de Santarun. Mensen die al een Kerstmanpak hebben kunnen voor 5 euro meedoen. De organisatie stelt een drietal bokalen beschikbaar: voor de jongste, de oudste en snelste kerstman.

Na afloop kan je tot 22.00 uur bij Grand Café Neuf deelnemen aan de afterparty. Neuf is dan helemaal in Kerstsfeer inclusief een DJ en sneeuwkanon. De kosten van dit arrangement zijn inclusief 5 consumpties 40 euro per persoon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.