sallandse dammers onderuit in almelo

In de Nationale Competitie komt het topdamteam van Salland nog niet echt uit de startblokken. Zaterdag 1 november 2014 werd de uitwedstrijd tegen Almelo/Borne CT met 15-5 verloren. Gezegd moet worden dat TDT Salland niet op zijn sterkst kon aantreden. Toch deden de invallers het goed.

Dat de wedstrijd zou worden verloren daar was wel min of meer op gerekend. Op een verrassing werd niettemin stilletjes gehoopt. Het Twentse team bleek op alle borden de bovenliggende partij. De Sallanders Hilco Braakman, Martin van Dijk, Dick Halma, André Klein Tank en Johan Rademaker zorgden er voor dat de helft van de 10 borden nog remiseerde.

Op zaterdag 15 november 2014 speelt TDT Salland in Pannenkoekenhuis Laurel’s in Raalte een thuiswedstrijd tegen DV Oosterveen Gramsbergen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.