Home / archiefcentraal / rov kan leven met plannen aldi

rov kan leven met plannen aldi

“Wij zijn nooit tegen de uitbreiding van de Aldi geweest,” verduidelijkt Reimert. “Wij waren alleen tegen uitbreiding van de vierkante meters winkelruimte in Raalte. Daar zijn we nog steeds tegen. Maar de aanpassing van de plannen, heeft onze bezwaren weggenomen. Bij een mooier centrum horen nieuwbouwplannen nou eenmaal.”

In de plannen wordt namelijk niet alleen de Aldi groter gemaakt, maar wordt ook winkelruimte uit Raalte weggenomen. Op de plek waar vroeger Woolderink en IndoNed zat komen in het plan namelijk parkeerplaatsen.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.