rosengaerde bedankt mantelzorgers

Maandag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Dit is een jaarlijks evenement waarbij mantelzorgers erkenning krijgen voor hun waardevolle werk. Ook Zorgcentrum Rosengaerde schenkt hier aandacht aan en maakt van de gelegenheid gebruik om alle mantelzorgers te bedanken.

Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis. Ze zijn geen beroepsmatige zorgverleners, maar geven zorg omdat zij een persoonlijke band hebben met degene voor wie ze zorgen.

Miep van Es, directeur bestuurder van Rosengaerde geeft aan: “Dagelijks ontmoeten we veel mantelzorgers in ons zorgcentrum. Het is ontzettend waardevol wat ze doen. Ze leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg en het welzijn van onze cliënten. Daarvoor willen we ze bedanken en we zeggen dan ook vanuit de grond van ons hart: fijn dat u er bent!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.