rohda wil eigen hal afstoten

De Rohdahal, de eigen sportzaal van Rohda Raalte, wordt misschien gesloopt. De vereniging neemt mogelijk voor de indooractiviteiten intrek in het nieuwe Tijenraan. Dat heeft de Algemene Ledenvergadering van de vereniging maandagavond besloten.

Rohda is door de gemeente gevraagd om mee te doen in het nieuwe Tijenraan en de eigen hal te laten vallen. Met de komst van Rohda kan de gemeente namelijk twee volwaardige sporthallen bouwen, die ook nog eens genoeg bezetting krijgen.

Daar wil Rohda best medewerking aan verlenen, maar de club verbindt er wel voorwaarden aan. “In principe willen we best mee doen, mits er een redelijk compensatie van de gemeente tegenover staat,” licht voorzitter Paul Ruiter van Rohda toe. “We geven een veld op, krijgen sloopkosten en lopen inkomsten door het verdwijnen van de hal mis. Onze eigen hal is nu rendabel en de komende jaren rendabel te houden.”

Overigens benadrukt Ruiter dat er maandagavond niet besloten is dat de Rohdahal daadwerkelijk gesloopt wordt. “We hebben puur een richting gekozen. Alles valt of staat bij de compensatie die de gemeente biedt. Het is echt een principebesluit geweest.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.