rohda op zoek naar eerherstel tegen alcides

Alcides presteert vooralsnog teleurstellend in de Hoofdklasse C. Een belangrijke reden dat het team het dit seizoen laat afweten is dat het kampt met veel blessures.

Na het winnen van de eerste periode, pakte Rohda geen driepunter meer. Tegen zowel AFC Arnhem als Sneek werd niet gewonnen. Vooral de nederlaag in Sneek (5-0) kwam hard aan, hoewel de uitslag enigszins geflatteerd was. Desondanks staat Rohda er nog steeds prima op. Met 19 punten uit 9 wedstrijden gaat de ploeg samen met Sneek en Juliana aan kop. Sneek heeft wel een beter doelsaldo dan de ploeg van Martin Drent.

Alcides heeft slechts 12 punten uit 9 wedstrijden en staat daarmee op de tiende plek. Uit het aantal doelpunten dat de Alcideanen hebben gemaakt kan geconcludeerd worden dat de ploeg lastig tot scoren komt. Daar staat tegenover dat Alcides ook weinig tegendoelpunten heeft geïncasseerd. De laatst gespeelde wedstrijd betrof voor Alcides een derby. Alcides hield in eigen huis stadgenoot MSC op 1-1.

Rohda gaat Alcides hetzelfde bespelen als de andere tegenstanders. Martin Drent heeft aanvallend en attractief voetbal in zijn ploeg gebracht en daarmee heeft Rohda een geheel eigen speelstijl gecreëerd. Een vervelende bijkomstigheid voor Drent is dat Sahbaz, Tepperik, Van Schooten en Bloo nog geblesseerd zijn. Ook doelman Veldwachter is niet in staat om te spelen. Voor Drent ligt er daardoor een mooie puzzel klaar om op te lossen.

Het duel op sportpark Tijenraan begint om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.