ribs en blues plan derksen is geen concurrentie

De organisatie van Ribs & Blues ziet het plan van Johan Derksen om een groot bluesfestival te organiseren in Grollo niet als een bedreiging voor het evenement in Raalte. Vorige week maakte Derksen bekend zelfs al 1,7 miljoen euro voor een optreden van Eric Clapton geboden te hebben.

Twee grote bluesfestivals in Oost-Nederland. Is dat geen gevaarlijke concurrentie? “Wij volgen zijn initiatieven met interesse en zien dit zeker niet als een bedreiging voor Ribs & Blues,” laat Jan Doppen van het Raalter festival weten. “Allereerst omdat we in al die jaren natuurlijk al een hele stevige reputatie hebben opgebouwd in de scene. Ribs & Blues gaat ook zeker verder dan blues alleen.”

“We profileren ons als grootste gratis roots en bluesfestival. En daarnaast is er natuurlijk veel meer te beleven dat het unieke karakter van ons feest benadrukt zoals een kidsadventureland, theater en BBQ-land. En de tomeloze inzet van bijna 1000 vrijwilligers!” aldus Doppen.

“Kortom we wensen Johan alle succes en nodigen hem zeker uit voor Ribs 2015. Dan weet hij in ieder geval hoe hoog de lat ligt op een nota bene gratis festival met inmiddels internationale uitstraling!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.