remco solen stopt als trainer sdol

Remco Solen stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van SDOL .Volgens Solen zijn hoofdtrainerschap en zijn baan zijn steeds minder goed met elkaar te combineren.

SDOL betreurt het besluit van Remco en had graag verder gewild met hem. Solen past volgens de club in het plaatje en geeft jonge spelers een kans om zich te ontwikkelen. “We hadden graag gezien dat hij volgende seizoen het elftal verder uit zou bouwen. De samenwerking klikte van beide kanten,” aldus SDOL in een statement.

Afgelopen zaterdag heeft Remco de spelersgroep medegedeeld dat er volgend seizoen een andere trainer voor de groep zal staan. De Technische Commissie van de vereniging gaat de komende weken opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.