reimerink baalt van uitblijven beslissing

Reimerink stoomde langs de rechterflank telkens op en was de verdediging van sc Heerenveen te snel af in de omschakelingen. “We kunnen in uitwedstrijden gewoon heel erg goed counteren, dat hebben we vandaag weer bewezen. Die twee doelpunten ontstonden op die manier en we kregen via counters ook kansen op de 0-3 of later op de 1-3.” Reimerink had zelf de opgelegde mogelijkheid om het duel te beslissen, maar was te onnauwkeurig. “Ik twijfelde niet, want ik zag mensen voor de goal vrij staan. De keeper gokte dat ik hem zou afleggen, waardoor hij de bal net weg kon tikken. Daar baal ik van, zo’n kans moet er gewoon in.”

Bij de eerste twee doelpunten gaf Reimerink tweemaal de ‘voorassist’ en daarmee was hij belangrijk voor het team. Dat had de aanvaller naar eigen zeggen nodig. “Ik zat de laatste tijd niet lekker in mijn vel, vanwege mijn mindere spel en het feit dat ik daardoor minder werd opgesteld. Dat ik nu belangrijk ben geeft me een enorme boost.” Booy noemde Reimerink een dromer en de droommomenten wil de trainer niet meer voorbij zien komen. “Het klopt dat ik dromerig ben, dat is soms een voordeel, maar zeker ook een nadeel. Ik ben een type speler die de ene week een acht scoort, maar de week daarna zomaar een drie kan scoren. Ik werk keihard om stabieler te worden”, vertelt Reimerink die bij Eagles nog geen acht heeft gescoord dit seizoen.

Over het team is Reimerink meer dan tevreden en vooraf was hij met een gelijkspel tegen sc Heerenveen tevreden geweest “We spelen volwassen dit seizoen, dat gaf de trainer net ook aan in de kleedkamer. We worden geen enkele keer weggespeeld, terwijl dat vorig seizoen nog wel eens het geval was. Vooraf hadden we voor een gelijkspel getekend, maar op deze manier is een gelijkspel een teleurstelling”, aldus de snelle buitenspeler.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.