ralda raalte doet mee aan deventer danst

Ralda Raalte doet zondag 23 november mee aan de afsluiting van de Deventer DansDagen: Deventer Danst. Tijdens deze voorstelling is er volop ruimte voor danstalent uit Deventer en omstreken. De voorstelling is zondag 23 november om 13.30 uur in de Deventer Schouwburg te bekijken.

Voorafgaand aan de eindvoorstelling, is er van 15 tot en met 23 november van alles te doen en te zien rondom dans in Deventer, want dan vindt de negende editie plaats van de Deventer DansDagen (DDD). Er zijn voorstellingen van professionele en amateurgezelschappen, workshops, een dancebattle, dansfilms en een expositie. En een groot aantal gratis proeflessen. Op zaterdag 15 november is er een speciale tweedehands danskledingbeurs, waar iedereen zijn te grote of juist te krap geworden danskleding en schoenen kan aanbieden.

Workshops

Er is een uitgebreid workshopprogramma onder leiding van diverse gerenommeerde docenten. Er zijn workshops voor dansers met ervaring en voor beginners. Geef je snel op want vol is vol!

Een greep uit het workshopprogramma:

Workshop Modern repertoire – instudering van een modern werk olv Manja de Zwart

Workshop Zigeunerdans – met dansen uit Transsylvanie en de Balkan

Workshop Modern & funky jazz – olv David Hutuely

Worshops Egyptische dans – door Sheila’s Buikdanscentrum en Fidance

Workshop Paaldansen – leer enkele spectaculaire paal-dansbewegingen

Drie dansgezelschappen in de schouwburg

Tijdens DDD zijn voorstellingen te zien van Introdans Ensemble voor de Jeugd (6+), Isabelle Beernaert en AYA Danstheater (12+). Met speciale extra activiteiten zoals een workshop onder leiding van Isabelle Beernaert, het kijken naar de warming-up van Introdans en een gesprek na afloop van de voorstelling met een van de dansers.

En verder…

Dansfilms in het Filmhuis op maandag 17 november, Floating Glowers met DanZo op locatie in de Rivierenwijk, New Arts Dancebattle in het Huis voor de Amateurkunst. Voor kinderen zijn er diverse proeflessen en Dansen met je (groot-)ouders in de Leeuwenkuil.

De speciale DDD-expositie van werken van dertig amateurkunstenaars uit Deventer is te zien tot en met 30 november in Leeuwenkuil kunstencentrum (gratis toegankelijk).

Kijk op staging2.deventerdansdagen.nl voor het gehele programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.