Home / archiefcentraal / raalte weet weer niet te winnen

raalte weet weer niet te winnen

SV Raalte wist de thuiswedstrijd tegen Zenderen Vooruit vandaag niet te winnen in klasse 5A, het werd 0-0. Vorige week speelde Raalte ook al gelijk, toen werd het 1-1 tegen Hoonhorst. Zenderen Vooruit won toen nog met 3-1 van SDOL.

Trainer Jan Plagman van Raalte sprak van een terechte uitslag. “Beide ploegen probeerden te voetballen, maar eigenlijk hebben ook beide teams geen echte kansen gehad. Het spel speelde zich vandaag vooral af op het middenveld. Door schorsingen en blessures moesten we schuiven vandaag. En vandaag speelde een eerstejaars A-junior in de basis. Daar heb ik echt van genoten. Het is maar een punt, maar de jongens valt niets te verwijten”, aldus Plagman.

Doordat concurrent SDOL wel wist te winnen, zakt Raalte naar plaats 9. Volgende week speelt Raalte de lastige uitwedstrijd tegen USV. Zenderen Vooruit speelt dan thuis tegen koploper Heracles.

Lees ook

Carnavalesk afscheid Stöppelkaters van overleden ‘Lange Jan’

RAALTE – Geen minuut stilte, maar een minuut applaus, een erehaag en het zingen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.