Home / archiefcentraal / raalte geeft 25 miljoen uit aan ict projecten

raalte geeft 25 miljoen uit aan ict projecten

De partij wilde weten of Raalte niet veel geld verspilde aan ICT-projecten. “Volgens het college is daarvan in Raalte geen sprake omdat de projecten kleinschaliger zijn en daardoor de sturing beter is,” stelt de partij. “Bovendien zijn voortdurend verbeteringen uitgevoerd bij de aanbesteding van ICT-projecten. “

Volgens D66 is het bedrag dat Raalte jaarlijkse aan ICT uitgeeft, vergelijkbaar met andere gemeenten. D66 raadslid Peter Moorman blijft de vinger aan de pols houden over de aanpassing van de ICT-systemen voor de komende decentralisaties. “Goed functionerende ICT systemen zijn van vitaal belang bij de uitvoering van die nieuwe taken,” aldus Moorman.

Lees ook

Vroeger in Salland: een nieuw gemeentehuis

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.