Home / archiefcentraal / raad waardeert aanpassingsvermogen zoon

raad waardeert aanpassingsvermogen zoon

“Naast je vrouw Els was er maar een vrouw waar je een enorme passie voor had, en dat was Leontien”, aldus raadslid Schokker in zijn afscheidswoord aan Piet Zoon, tijdens de speciale raadsvergadering waarin Piet Zoon als burgemeester werd uitgezwaaid.

“Je zegt dat je geen feestbeest bent, maar toen je kwam, hadden we per dorp één feest, nu hebben we er per kerkdorp wel drie!”, merkte Schokker op.

Schokker is met name blij dat de burgemeester een groot aanpassingsvermogen heeft getoond. “Het begon met lijstjes waarin strak opgenomen was hoelang iedere fractie spreektijd kreeg in de raad. Maar het eindigde met een bezoek aan het bestuur van speeltuinvereniging De Blekkerhoek waar je persoonlijk naar toe bent gegaan om te zeggen dat de dwangsomprocedure van tafel is. Het is een voorbeeld waar je hebt laten zien dat je ook naar de raad kunt luisteren die zich soms afvroeg of nog een keer praten niet beter zou zijn, om te zoeken naar een oplossing.”

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.