prins remco 41ste prins der diekschoevers

De Diekschoevers hebben op zaterdagavond 15 november de nieuwe prins gepresenteerd. Remco Schuiling bleek de nieuwe hoogheid en dat was een grote verrassing voor de vele aanwezigen. De 41ste prins der Diekschoevers was slechts door één persoon geraden. Met het aantreden van Prins Remco werd er ook direct afscheid genomen van prins Ronny de Eerste.

Prins Ronny werd op gepaste wijze van zijn versierselen ontdaan en kon nog eenmaal het eerste gezicht in de polonaise zijn in zijn nieuw verkregen scootmobiel. De residentie was gevuld met een groot aantal carnavalsvierders en zusterverenigingen. Om elf over elf werd op ludieke wijze de nieuwe prins gepresenteerd.

Prins Remco zwaait komend carnavalsjaar de scepter over Iesseldonk. Speciaal voor de nieuwe prins is een bijzondere scepter gemaakt. Een duif en een brandspuit vertegenwoordigen de hobby’s van de prins in de nieuwe scepter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.